Baza de date este suportul de lucru al unei agentii de recrutare. Cu cat in baza de date de lucratori calificati si testati se aduna mai multe CV-uri, cu atat cresc sansele de a trimite catre compania aflata in cautare de personal al unui angajat care sa se muleze pe nevoile si cerintele angajatorului.

Traseul tau profesional se poate schimba in bine prin simpla depunere a unui CV. Prin contractele pe care o firma serioasa de gasire si plasare de forta de munca le are, poti avea acces la un job vacant care nici nu a fost publicat si de care nu ai cum altfel sa afli.

Multe job-uri nu mai ajung sa fie publicate pe site-uri de profil, firmele aflate in cautare preferand sa lucreze cu o agentie de munca. Daca tu nu ai CV-ul intr-o astfel de baza de date, poti rata cele mai bune oferte pentru calificarea ta. Marile firme prefera externalizarea unor servicii de Resurse Umane sau chiar externalizarea in totalitate a acestora. Nu doar ca ies mai ieftin asa, dar e si mai comod, scapa de o cantitate mare de acte pe care altfel ar fi obligati sa le gestioneze.

Depuneti CV-ul in baza de date a unei agentii de recrutare personal

Este usor si pentru cei ce cauta un loc de munca. Pot crea o legatura cu cei de la agentia de munca, fie ca este vorba de munca in strainatate sau de locuri de munca in Romania. Nu mai trebuie sa se prezinte la tot felul de interviuri, ei ajungand direct la interviul final sau direct la locul de munca in cazul leasingului de personal.

Aceasta este o situatie win-win. Acest triungi agentie munca – persoana in cautare – firma beneficiara este o solutie din care fiecare castiga:

  • Persoana in cautarea unui loc de munca are acces la mai multe resurse
  • Firma aflata in cautare de personal are acces facil la personal calificat
  • Agentia de plasare a fortei de munca are un rol major pentru ca ceilalti doi sa se intalneasca.

Gasirea unui numitor comun, gasirea unui echilibru intre cerere si oferta cade in sarcina ageniei de munca. Cu cat agentia este mai serioasa si se implica 100%, cu atat beneficiile pentru celelalte doua parti cresc.

Increderea se castiga in timp iar odata castigata, trebuie mentinuta.