Uneori, carierele sunt la cotituri de drumuri si orice ajutor poate fi de folos. Piata de locuri de munca este fluctuanta, ea difera de la oras la oras, fie ca vorbim de Romania sau de orice tara din Europa. Un CV bine plasat te poate conduce catre job-ul perfect pentru tine. Sa ai CV-ul in portofoliul unei firme care are ca obiect de activitate servicii de recrutare personal este ca si cum valoarea ta ar fi cotata la bursa. In acest mod poti primi oferte de lucru care sa te surprinda.

Scopul unei firme de recrutare personal nu este acela de a aduna CV-uri, ci de a gasi un loc de munca calificat, cu un salariu bun si platit la timp. Aceasta colaborare presupune incredere de ambele parti, presupune cunoasterea cererii si ofertei de lucru in speta si contracte transparente.

Locuri de munca in industria grea


In industria grea si de prelucrare sunt mereu cereri pentru angajatii calificati. Se cauta mereu sudori, lacatusi, montatori si muncitori in diverse ramuri care sa aiba calificare si experienta.

De cele mai multe ori locurile de munca din industria grea sunt mai ofertante din punct de vedere financiar in afara tarii. O firma serioasa precum Work Elite ii va asigura muncitorului calificat accesul catre cele mai bune solutii legate de cariera: salariu, transport gratuit, asigurari medicale, cazare etc.

Un loc de munca sigur in afara tarii il poti obtine cu usurinta apeland la experienta unei agentii de munca in strainatate. Nu te costa nimic, nu se percep de la tine taxe sau comisioane.

Locuri de munca in industria usoara


Industria textila si a confectiilor are nevoie de forta de munca, in principal de sex feminin. Operatorii de linie, montatorii de submsambluri usoare isi pot cu usurinta gasi un loc de munca in tara sau in strainatate. Dar, daca vor sa obtina cele mai bune conditii de angajare, au nevoie de o agentie care sa ii reprezinte, care sa negocieze pentru a beneficia de cat mai multe avantaje.

Locuri de munca in Horeca


Aici vorbim atat de locurile de munca sezoniere cat si de de cele permanente. Prin serviciile unei agentii de munca in strainatate poti ajunge sa lucrezi in cele mai renumite hoteluri sau in restaurante bine cotate, alaturi de oameni de la cere ai de invatat, mai ales daca vrei sa avansezi in domeniu.

Studentii pot lucra in vacante si pot beneficia atat de un salariu frumos cat si de o experienta extraordinara.

Transport, cazare, salariu la timp si o locatie care iti va adauga punte la CV sunt acum la un pas distanta. Trimite CV-ul catre Agentia Work Elite si in scurt timp vei avea job-ul dorit.

Locuri de munca in constructii


Piata imobiliara este in plin avant atat pe plan intern cat si extern. Se construiesc locuinte si birouri la noile standarde de confort, acest lucru generand locuri de munca, atat pentru calificati cat si pentru necalificati.

Se cauta dulgheri, lacatusi, zidari, montatori de izolatii si oameni calificati in diverse ramuri care tin de constructii si care stiu sa lucreze conform planurilor dar si muncitori necalificati care se pot califica la locul de munca.

Cunoasterea pietii muncii este mandatorie pentru o agentie care se ocupa cu plasarea locurilor de munca. De cunostintele ei beneficiaza atat persoana aflata in cautarea unui loc de munca cat si firmele care sunt in cautare de personal. Agentia este liantul perfect dintre cele doua tabere.